Sihir3: Sihir di dalam dadah

Bismillahirahmanirahim. . .

Maha Kuasa Allah memberikan kesempatan untuk saya hidup atas hikmahnya. Para keluarga dan guru yang saya kasihi serta kaum muslimin dan muslimat yang dirahmati sekalian.

Saya memerhatikan pesakit saya yang ingin kembali kepada Allah agak sukar kerana kecendungannya yang sukakan maksiat, pergi ke kelab malam, kaki perempuannya yang belambak serta pengambilan dadah yang tidak terkawal tetapi alhamdulillah walaupun dia sebegitu rupa tetapi dia cuba mencari hidayah Allah dengan mejalankan kewajibannya walaupun tidak cukup solat 5 waktu sehari semalam dia tetap memcuba dibandingkan dengan rakan-rakannya yang langsung tidak kelihatan untuk mendirikan solat.

Disini saya ingin terangkan untuk maklumat semua daripada guru saya, beliau mengatakan bahawa bahan-bahan dadah utamanya selain terdiri daripada racun tikus, baja, racun rumpai, kaca lampu dan nama-nama lain yang sainstifik serta bahan-bahan sihir utamanya iaitu abu mayat, takur buaya dan mani kuda.

Ramuan sihir ini adalah sedikit tetapi kesan kepada mereka yang mengambil dadah akan merasakan ketagih, teringat-ringat, sukar untuk menghentikan aktiviti mereka serta sampai satu tahap hati sudah menjadi hitam untuk menerima apa jua bentuk rahmat dan petunjuk Allah daripada orang-orang beriman.

Manakala bahan-bahan kasar pulak untuk melemahkan tubuh badan disebabkan bahan-bahan tersebut adalah racun dan pada tahap dimana pesakit saya kata dikenali sebagai lemah atau ‘flat’ atau overdose akan mati dalam keadaan yang mngerikan dan mengaibkan.

Insyallah nanti saya akan ceritakan bahaya yang seterusnya. Aamin

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s